Akıllı telefonlara microSD bellek

Akıllı telefonlara microSD bellek

Kingston Technology, yeni nesil akıllı telefonları desteklemek için yeni ürünü microSD’yi piyasaya sundu. Daha yüksek kapasiteli miniSD, MMCmobile kartların da piyasaya sürülmesi ile, son teknoloji ürünü kablosuz cihazları optimize edebilecek bellek çözümleri çeşitliliği daha da arttı. microSD ürün ailesinin ilk ürünü olan 256 MB’lık kartı daha yüksek kapasiteli yeni kartlar takip edecek.

Kingston’un yeni ürünü microSD, tam ebatlı bir SD kart gibi kullanılabilmesi için bir SD Adaptörü ile birlikte piyasaya sunuluyor. Kaza sonucu veri kayıplarını önlemek için adaptör üzerinde bir yazma-koruma düğmesi de mevcut. microSD ürün ailesinin ilk ürünü olan 256 MB’lık kartı daha yüksek kapasiteli yeni kartlar takip edecek.

Kingston microSD Özellik ve Spesifikasyonları
Kapasiteler : 256 MB
Ebat : 11 mm x 15 mm x 1 mm
Hızlar : 8,8 MB/s okuma – 6,5 MB/s yazma
Çalışma ısısı : 0ºC - 60ºC
Depolama ısısı : -20ºC – 85 ºC
Ağırlık : 1,41 gr

Çok fonksiyonlu telefonların yarattığı daha yüksek depolama kapasitesi gereksiniminin önceden farkına varan Kingston, MMCmobile ve miniSD kartlarının 1 GB’lık versiyonlarını da piyasaya sundu. Yeni 1 GB’lık kartlar, yeni nesil çok fonksiyonlu mobil cihazlar için yüksek depolama kapasitesi sunuyor.

Kingston halen belli fonksiyonlara sahip telefonlarda bellek artırımı için kullanılan standart SD ve MMC kartlara ek olarak, miniSD’den micro SD ve MMCmobile kartlara kadar çok geniş bir yelpazede, bellek genişletme ihtiyacı artan kablosuz cihaz üreticilerine mobil bellek çözümü sunuyor. Gelecekte daha gelişmiş kablosuz cihazlar pazara girdikçe, Kingston, daha yüksek kapasiteli mobil bellekler üreterek bu cihazları desteklemeye devam edeceğini açıkladı.



Eklenme tarihi: 20.03.2006
Kaynak: Hürriyet

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler