Cep telefonuna görüntülü son dakika

Cep telefonuna görüntülü son dakika

ABD'den tüm dünyaya yayın yapan televizyon kanalı CBS, son dakika haberlerini cep telefonlarına görüntülü olarak gönderme hizmetine başlayacak.

'The New York Times' gazetesinde yer alan habere göre, uygulama kablosuz iletişim araçlarının tüketicilere doğrudan satışıyla ilgili yeni bir stratejinin parçası olarak yürürlüğe konulacak.

'CBS News to Go' adlı haber servisine ayda 99 sent ödeyerek son dakika haberlerini anında öğrenebilecek üyeler, ayda 3 dolar 99 sent karşılığında da magazin alanındaki gelişmeleri izleyebilecek.

Başlangıçta her aboneye günde en fazla beş haber mesajı gönderilecek. Ancak plan, abonelere mesajları kendi ilgi alanları doğrultusunda belirleme fırsatı da verecek. Spor haberleri servisi ise yakın gelecekte başlatılacak.

Pembe dizi de geliyor
Habere göre CBS televizyonu, izleyicilerinin karşısına cep telefonuna yönelik yeni hizmetlerle çıkmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri sadece cep telefonları için hazırlanacak 3-5 dakikalık bir pembe dizi.

Yeni hizmetler arasında resim, oyun, melodi ve ses efektleri sunan bir abonelik servisi ve kullanıcıların kendi animasyon görüntülerini oluşturup arkadaşlarına mesaj olarak göndermelerine imkan verecek bir ürün de bulunuyor.



Eklenme tarihi: 7.03.2006
Kaynak: CNN TÜRK.com

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler