Motorola RAZR V3x: Dünyanın en iyi 3G telefon ödülü’nün sahibi oldu

Motorola RAZR V3x: Dünyanın en iyi 3G telefon ödülü’nün sahibi oldu

Tasarım ve teknoloji harikası Motorola RAZR V3x, 3GSM Dünya Kongresi’nde “En iyi 3G telefon” seçildi. Kongrenin en prestijli ödülünü kazanan Motorola RAZR V3x, üstün teknik özellikleri içinde barındıran, şık tasarımlı ince yapısıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Kusursuz tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile tüm dünyada tutkuyla beklenen Motorola RAZR V3x, “dünyanın en iyi 3GSM telefonu” seçildi. Motorola RAZR V3x, 14 Şubat’ta Barselona’da gerçekleşen 3GSM Dünya Kongresinde en prestijli ödülün sahibi olarak teknoloji ve tasarımdaki rakipsizliğini bir kez daha kanıtladı.

Motorola MOTO RAZR V3

Motorola Mobil Cihazlar Başkanı Ron Garriques, Motorola RAZR V3x’in GSM Kurumu tarafından 2006’nın en iyi 3G Telefonu seçilmesinden mutluluk ve heyecan duyduklarını dile getirdi. Garriques, Motorola için ilk olan bu önemli ödülü, RAZR V3x’in tasarım ve geliştirmesinde yer alan herkes adına kabul ettiğini belirtti.

Motorola Türkiye Ülke Müdürü Yücel Kubanç, ödülü kazanmaktan gurur duyduklarını belirterek önümüzdeki aylarda RAZR V3x’i Türkiye’de de satışa sunacaklarının müjdesini verdi. Kubanç ödül ile ilgili olarak şunları söyledi; “2006 senesinin en iyi 3G telefonu seçilen Motorola RAZR V3x, gerek tasarımı gerek taşıdığı özellikleri açısından tüm rakiplerini geride bırakarak bu ödülü aldı. Motorola’nın 3G alanındaki önderliği, aldığımız bu ödül ile Dünya GSM Birliği tarafından da taçlandırıldı. Motorola Türkiye olarak RAZR V3x’i Türkiye’deki kullanıcılarımızın beğenisine sunmak için hazırlıklara devam ediyoruz. Önümüzdeki aylarda hem RAZR V3x modelini, hem de diğer 3G ürünlerini Türkiye’de de satışa sunacağız.”

En iyi 3G: Motorola RAZR V3x
Motorola’nın en beğenilen ürünü, çok ince dış kapak biçimi ve akıllı tasarım özelliklerine sahip olan Motorola RAZR V3x, mobil eğlence cihazlarındaki son noktayı temsil ediyor. Motorola RAZR V3x, 2 megapiksel kamera, gerçek zamanlı iki yönlü görüntülü konuşma, video kayıt, yüksek hızda veri aktarım özelliği ve 3D grafiklerine sahip etkileyici mutimedya araçlarını içeriyor.

Motorola RAZR V3x ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 28.02.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler