Cep'çiler golü Dünya Kupası'nda atacak

Cep'çiler golü Dünya Kupası'nda atacak

Avrupa'da 3. nesil telefon altyapısına yatırım yapan GDM şirketleri video mesaj, video klip ve yurtdışı dolaşım ücreti ile golleri atacak.

50 binden fazla kişinin ziyaret ettiği 3GSM Kongresi sona erdi. GSM operatörlerinin 1 numaralı yöneticilerinin buluştuğu kongrede mobil içeriğinT-Mobile Dünya Kupası gibi özel etkinliklerde katlanarak artacağı ifade edildi. Futbol fanatikleri golleri anında görmek için cep telefonlarına sarılacak. GSM operatörleri için özel video, resim ve video klipleri hazırlanmaya başlandı. 1 aylık dönemde GSM operatörlerinin yurtdışı dolaşım ücretlerinden de önemli gelir elde etmesi bekleniyor. 3. nesil telefon altyapısı ve lisansı için büyük yatırım yapan GSM şirketleri için en önemli fırsatlardan biri Dünya Kupası. 3. nesil telefon abonesini çoğaltmayı hedefleyen paketler 50 milyon civarındaki abonelerin sayısını artırmayı hedefliyor. Operatörler düşen ses gelirlerinin kaybını data ve katma değerli servis gelirleri ile artırmayı hedefliyor. Telefon üreticileri de yılın 2. yarısına kadar yeni modelleri piyasaya sunuyor. 3. nesil telefonların sayısı artıyor ve yaklaşık 30 farklı model piyasaya sunulacak.

T-MOBILE'DAN ÖZEL PAKET
Alman GSM devi T-Mobile turnuvanın sponsorlarından biri. Dünya Kupası'na özel paketlerle golleri abonelerin ceplerine taşıyacak. Video Klipler, anında gollerden video mesajlar satın alınan paketin seçeneklerine göre ceplerden izlenecek Türkiye'de Kanal 1 tarafından yayınlanacak Dünya Kupası finalleri ilk defa yüksek çözünürlüklü kameralardan izleyicilere ulaşacak. Ancak izleyicilerin de yüksek çözünürlüklü televizyona sahip olması şart. (HD Ready)



Eklenme tarihi: 21.02.2006
Kaynak: Sabah - Timur Sırt

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler