Nokia yeni ürünleriyle 3GSM Kongresi’nde

Nokia yeni ürünleriyle 3GSM Kongresi’nde

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, küresel GSM sektörünün buluşma noktası olan 3GSM Kongresi’ne yeni ürünleri ve teknolojileriyle katılıyor. 13-16 Şubat tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek olan kongrede Nokia, etkileyici standında ziyaretçilerle bir araya gelmenin yanı sıra, üç ayrı etkinlikte de yer alacak.

Nokia 6070Mobil iletişim ve multimedya cihazlarında dünya devi Nokia, yeni ürünlerini ve geliştirdiği son teknolojilerini, 13-16 Şubat tarihleri arasında Barcelona’da yapılacak 3GSM Kongresi’nde tanıtacak.

Nokia’nın 3GSM Kongresi’ndeki en önemli etkinliği, yine 13 Şubat Pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısı olacak. 13:00-14:00 saatleri arasında Basın Merkezi’ndeki Fira de Barcelona salonunda yapılacak olan toplantıda Nokia’nın yeni ürünleri basın mensuplarına ilk kez tanıtılacak. Nokia Corporation Yönetim ve İcra Kurulları Başkanı Jorma Ollila ile Nokia Corporation Cep Telefonları Bölümü Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Kai Öistämö’nün de katılacağı basın toplantısı www.nokia.com/3gsm adresinden de canlı olarak izlenebilecek.

Nokia’nın kongredeki son etkinliği de, 15 Şubat Çarşamba günü, saat 09:00-11:00 arasında katılacağı Series 60 paneli olacak. Bu panel web üzerinden yayınlanmayacak.



Eklenme tarihi: 15.02.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler