Günde 8 kontörden sonra internet bedava

Günde 8 kontörden sonra internet bedava

31 Mart’a kadar cep telefonundan internete giren Hazır Kart’lılar 8 kontörden sonra tüm gün ücretsiz cepten internete bağlanıyor.

Kampanya süresince gün içinde internet kullanımı 8 kontöre ulaşan Hazır Kart’lılar, gün sonuna kadar kullanmak üzere 15 MB ücretsiz internet kullanım hakkı kazanıyorlar.

Kampanya detayları:

  • Kampanyadan tüm Bireysel ve Kurumsal ön ödemeli aboneler yararlanabilir.
  • Abonelerin gün içinde İnternet Tarifesi (2 kontör/35 KB) üzerinden internet kullanımları 8 kontöre ulaştığında, gün sonuna kadar (23:59'a kadar) ücretsiz internet kullanma hakkı kazanacaklardır.
  • Günlük ücretsiz internet kullanım hakkı 15 MB ile sınırlıdır.
  • Aynı gün içinde 15 MB’ı aşan kullanımlar yine Standart Mobil İnternet Tarifesi (2 kontör/35 KB) üzerinden ücretlendirilir.
  • Kampanyadan faydalanmak için kayıt yaptırmak gerekmemektedir. Standart mobil internet tarifesi üzerinden kullanım yapıldığında kampanya otomatik olarak devreye girecektir.
  • Kampanya sadece yurtiçinde geçerlidir. Yurtdışında yapılan internet bağlantıları kampanyaya dahil değildir. Yurtdışında kullandığınız veri, GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Cepten internet kullanmaya nereden başlayabilirim?
turkcell-im’in kısayol ikonunu telefonunuza ücretsiz indirmek için turkcell-im yazıp 2580’e gönderebilir ya da turkcell-im link’inin size ücretsiz gönderilmesi için turkcell-im yazıp 4040’a gönderebilirsiniz.

Aynı gün içinde en fazla ne kadar ücretsiz internet kullanımı yapabilirim.
Kampanya dahilinde günlük ücretsiz internet kullanım hakkı 15 MB ile sınırlıdır. 15 MB’ı aşan kullanımlar 2 kontör/35 KB olarak ücretlendirilir.

Gün içinde kaç kontörlük internet kullanımı yaptığımı nasıl takip edebilirim?
Kampanya süresince, internet bağlantınızı her sonlandırdığınızda cep telefonunuzun ekranında belirecek olan bilgilendirme ekranından kaç kontörlük kullanım yaptığınızı ve ne kadarlık ücretsiz kullanım hakkınız kaldığını takip edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 24.03.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler