GTA V için Grand Theft Auto: iFruit uygulamasını indirmeye sunuldu

GTA V için Grand Theft Auto: iFruit uygulamasını indirmeye sunuldu


Rockstar Games, şimdiye kadar geliştirmiş olduğu en büyük evrene sahip video oyunu Grand Theft Auto V'i yarın resmen Xbox 360 ve PS3 için satışa çıkaracak. Üç farklı nitelikteki ana karakteri bir araya getiren oyunda, oyunculara yardımcı olabilmesi ve oyun içi iletişimi günümüz standartlarına yükseltebilmesi için bir sanal akıllı telefon sistemi mevcut olacak. iFruit ismiyle Apple'ye atıfta bulunan bu aygıt ile aynı adı paylaşan bir yardımcı mobil uygulama, iOS kullanıcıları için bugün Apple App Store'deki yerini aldı.

Los Santos şehrinde kullanabileceğiniz araçlarınızı özelleştirebileceğiniz Grand Theft Auto: iFruit uygulaması, çok sayıda araç modifikasyon seçeneği ve özel plaka hazırlama sihirbazını beraberinde getiriyor. Bununla birlikte üç ana karakterden biri olan Franklin'in Chop isimli köpeğini eğiterek oyun içerisinde hayvanın sergileyeceği eylemlere yön verebilmeniz mümkün. Uygulamaya entegre edilmiş mini oyunlar aracılığıyla Chop'u Franklin için çok daha faydalı bir yardımcı haline getirebilir, eğitim düzeyine bağlı olarak farklı hareketler sergilemesini sağlayabilir ve etraftaki gizli nesnelere tepki vermesini sağlayabilirsiniz.

Rockstar Games Social Club hesabınızla giriş yaparak GTA V ile eşitleyebileceğiniz iFrut, meşhur dağıtımcının diğer uygulamalarına kolayca erişebilmeyi ve Grand Theft Auto serisiyle alakalı haberleri takip edebilmenizi de mümkün kılacak. Şuan için yalnızca iOS 4.3 veya üzeri işletim sistemi versiyonlarının yüklü olduğu iPhone, iPad ve iPod touch ile uyumlu olan uygulamayı Apple App Store'den indirebilirsiniz. 444 MB büyüklüğündeki uygulamanın diğer platformlar için yayımlanıp yayımlanmayacağı bilinmiyor.

Grand Theft Auto 5'in resmi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 16.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler