Görüntülü Kuyum Mağazası

Görüntülü Kuyum Mağazası

Atasay Kuyumculuk’un 3G teknolojisi kullanarak sunduğu Görüntülü Görüşme hizmeti ile dileyen herkes bulunduğu yerden altın ve pırlanta takı alışverişi yapabilecek. Böylece 3G sayesinde operatörlerin ve bankaların Görüntülü Müşteri Hizmetleri uygulamalarına bir değişik hizmet daha eklenmiş oldu.


Nokia N97Hedefimiz hayatı kolaylaştırmak
Şu anda Türkiye’de 3G teknolojisine sahip yaklaşık 4 milyon cep telefonu kullanıldığını söyleyen Atasay Kuyumculuk’un Mağazacılık Genel Müdürü Haldun Ulutürk: “Bu da demek oluyor ki Atasay mağaza sayısı artık 3G’li cep telefonu kullanıcısı kadar, yani artık 4 milyon noktadan Atasay ürünlerini satın alma imkanı var. Müşterilerimiz Atasay Görüntülü Görüşme hizmeti ile bulundukları yerden kıpırdamadan 3G hizmeti veren bir mağazamızla görüntülü konuşma ve takı seçme imkanı bulacaklar. Hedefimiz gün içinde kısıtlı vakitlerde hareket eden herkesin hayatını kolaylaştırmak."

Sistem nasıl işliyor:
Atasay 3G Görüntülü Kuyum Mağazası hizmetinden yararlanmak isteyenler 444 4 282 numaralı müşteri hizmetlerine taleplerini iletecekler. 3G hizmeti sağlayan bir Atasay Mağazası ile görüntülü konuşmaları sağlanacak ve bir satış temsilcisi eşliğinde mağaza içinde diledikleri takıyı görerek seçme şansına kavuşacaklar. Bu alışverişlerde yine anlaşmalı kredi kartlarına 12 aya varan taksit imkanı da sunulacak. Satın alınan ürün yine Atasay tarafından Türkiye’nin 81 iline ücretsiz ve sigortalı olarak teslim edilecek.



Eklenme tarihi: 4.09.2009
Kaynak: Mobiletişim | 3G

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler