Google'dan iPhone’a özel hizmet

Google'dan iPhone’a özel hizmet

Arama motoru Google, Apple şirketinin iPhone marka cep telefonlarında kullanılacak yeni tümleşik hizmet uygulamasını yakında piyasaya süreceğini duyurdu. Google şirketinden yapılan açıklamaya göre, e-mail, arama ve takvim özelliklerini tek bir ara yüzde birleştirecek yeni uygulama programıyla iPhone'da arama, e-mail ve takvim hizmetleri arasında geçişler daha kolay ve hızlı olacak.

Apple iPhoneProjede yaklaşık 30 firma var
Şirketin daha hızlı ve kullanımı daha dolay cep telefonu teknolojileri üzerinde de çalıştığı bildirildi. Google ayrıca Android olarak bilinen cep telefonlarında kullanılabilen, açık kaynak teknolojisi Linux temelli çalışan işletim sistemini de geliştiriyor. Projeye, aralarında cep telefonu hizmet vericisi şirketler ve telefon üreticisi şirketlerin de bulunduğu 30 kadar firma katılıyor. Dokunmatik ekranlı ve internet tarayıcısı bulunan iPhone, ABD'de haziranda piyasaya çıktıktan sonra yılın en çok konuşulan telefonu olmuştu. Telefon, daha sonra İngiltere ve Almanya'da da piyasaya sürüldü. Telefonda bulunan uygulamalar arasında GoogleMaps ve YouTube’da bulunuyor.

Apple iPhone ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Eğer Google Mail (Gmail) kullanıcısı iseniz, posta servisi ayarlar menüsünden “Web Klipleri” seçeneğine tıklayarak yeni haber grupları oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu haber gruplarından gelen ilgili başlıklar posta kutusunun üzerinde görüntülenir. Haber gruplarınıza Mobiletişim’i eklemek için “Web Klipleri” kaynak kısmına “http://www.mobiletisim.com/rss.asp?tip=haberler” yazmanız yeterli olacaktır.



Eklenme tarihi: 14.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler