Google ve Motorola’dan yeni akıllı X Phone

Google ve Motorola’dan yeni akıllı X Phone

Google’nın Motorola’nın mobil bölümünü satın alması geçtiğimiz senelerde büyük yankı bulurken, bu satın almanın hem Android işletim sistemine hem de sektöre nasıl yansıyacağı çok büyük bir merak konusuydu. Özellikle rakip firmalar endişelenirken bu satın almanın akıllı telefon pazarına çok büyük etkisi yansımadı.

Diğer firmalarla ortak ürün geliştiren Google ise şimdi de Motorola ile yeni bir akıllının peşinde. Özellikle bu satın alma ile ilk defa kendine ait bir telefon geliştirecek olan Google’ın yeni telefonunun adı X Phone. Son teknolojilerinin bir çoğunu içerisinde barındıracağı belirtilen telefonun teknik detayları sır gibi saklanırken yapılan açıklamalar gerçekten heyecan verici.


Google’ın kendi teknolojilerinin en son hallerini taşıyacak X Phone özellikle fotoğraf çekimi, dayanıklılık gibi belli başlı konularda cihazını sektörde lider hale getirmek için çalışıyor. Pil ömrü için de sıkıntıları en az indirmeyi planlayan Google ilk cihazı ile meraklılarını hayal kırıklığına uğratmak istemiyor.

Tüm teknoloji meraklıları olarak biz de bu ürünü merakla bekliyoruz. Ayrıca yine iddialara göre Google X Phone’dan sonra X Tablet için de çalışmalara başlayacağı belirtiliyor



Eklenme tarihi: 22.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler