Google Play Mağazasında geliştiriciler yorumlara cevap verebilecek

Google Play Mağazasında geliştiriciler yorumlara cevap verebilecek

İçerisinde 100 binlerce uygulama bulunan ve Android işletim sisteminin bel kemiği Play mağazasında, indirilen uygulamalara yapınan yorumların uygulama hakkında fikir edinilmesi açısından farklı bir önemi vardır. Beğenilmesi, eksikliklerin dile getirilmesi, işe yararlılığı, benzer programlarla karşılaştırılması genellikle kullanıcılar tarafından burada yorumlanır.


Şimdiye kadar bazı büyük geliştirici firmaları hariç uygulama sahipleriyse bu yorumlara cevap veremiyordu. Google, Play mağazasının kalitesini artırmak amacıyla artık bütün geliştiricilerin, uygulama hakkında yapılan yorumlara cevap yazabilmesine izin veriyor.

Bu sayede daha doğru bir şekilde uygulama hakkında fikir sahibi olabileceğiz. Merak edilen soruların cevaplanması da burada çok daha kolay olacak. Şimdilik bölge bölge geçerliliği başlayan sistem çok yakında bütün geliştiriciler için aktif olacak. Uygulama sayısı günden güne artan Play mağazası da eminiz ki bu gelişmeden sonra kullanılabilirliğini çok daha üst seviyelere çıkartacaktır.



Eklenme tarihi: 13.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler