Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL basın görüntüleri internete sızdı

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL basın görüntüleri internete sızdı

İki hafta sonra San Francisco'da bir basın etkinliği düzenleyecek olan Google, ikinci nesil Pixel telefonlarını bu etkinlikte tanıtacak. Resmi tanıtım öncesi hakkında çok bilgi gizliliğini koruyan Pixel 2 serisi, bugün bir kez daha sızıntıya maruz kaldı. Her iki telefonun da basın görüntüleri internette yayımlandı.

LG tarafından üretilen yukarıda gördüğünüz Pixel 2 XL, büyük ihtimalle LG V30 referans alınarak geliştirildi. 18:9 en-boy oranına sahip uzun AMOLED ekran, Snapdragon 835 çipset ve Android 8.0 Oreo işletim sistemini beraberinde getirecek olan telefonun 64 GB sürümü 849 dolar, 128 GB sürümü ise 949 dolar fiyatla satılacak. Siyah ve beyaz renklerde üretilecek telefon Pixel serisinin arka kısımdaki özgün dizayn anlayışını kullanmaya devam edecek.

HTC'nin ürettiği Pixel 2 ise siyah, beyaz renklerin yanı sıra mavimsi üçüncü bir renk seçeneğine daha sahip. Yine 64/128 GB hafıza seçenekleri bulunan cihazın perakende satış fiyatı 649 dolardan başlayıp 749 dolara çıkacak. Pixel 2'nin güncellenen donanımı dışında ekran ve ön yüz tasarımıyla geçen seneki Pixel çözümlerinden farksız olması bekleniyor. Çıkış tarihiyle birlikte bilinmeyen diğer tüm detaylar 4 Ekim'deki tanıtım etkinliğiyle gün yüzüne çıkacak.



Eklenme tarihi: 19.09.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler