Google Motorola X Phone için yeni iddialar

Google Motorola X Phone için yeni iddialar

2013 senesinde akıllı telefonlar ve mobil işletim sistemlerinde hareketlenme üst seviyeler çıkarken bu rekabet içerisinde yer alan ve istediği ivmeyi bir türlü yakalamayan Motorola’nın mobil tarafından da yavaş yavaş haberler gelmeye başlıyor.

Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru Google ve Motorola tarafında yapılacak akıllı telefon X Phone ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıkmış ve telefonun çok iddialı olacağı belirtilmişti. Şimdi gelen iddialar ise biraz daha sönük kalıyor. Özellikle yeni gelen iddialarda işlemcinin çift çekirdekli olacağı belirtilirken bu iddia analistlere göre telefonun iddiasını kaybettireceği için çok mümkün gözükmüyor. Ekran olarak 5.0 inç ön görülüyor. Kamere ise daha öncesinde ortaya atılan 16 MP değil, 10 MP çözünürlükte olacağı fakat bunun nedenin Google’ın çözünürlükten daha çok kaliteli fotoğraflar için sensörlere vereceği önemden kaynaklanacağı ekleniyor.

Google yeni telefonunu sır gibi saklarken ne zaman çıkacağı, nasıl çıkacağı hakkında hiçbir bilgi paylaşılmıyor Bilinen ise Google’ın kendi bünyesine kattığı Motorola ile ilk defa birlikte çıkartacağı ve kağıt üzerinde Motorola ile çalışsa da tamamen kendine ait olacak telefonla ilgili beklentilerin gerçekten yüksek olduğu.



Eklenme tarihi: 12.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler