Google Motorola X ile bu yıla damga vurmaya hazırlanıyor

Google Motorola X ile bu yıla damga vurmaya hazırlanıyor

Samsung ve LG gibi firmalarla çalışarak Nexus telefonlarını kullanıcılarıyla buluşturan Google, ilk defa kendi satın aldığı Motorola’nın mobil departmanında yeni bir telefon için yalnız çalışıyor. Özellikle satın almadan sonra sürekli burayı tam kapasite ile kullanmadığı için eleştirilen Google yeni telefonuyla bu eleştirilere cevap vermeye hazırlandığı bir süredir kulislerde konuşulan konular arasındaydı.


X Phone ve X Tablet olmak üzere çıkaca iddiaya edilen cihazlarla Google I/O konferansında Motorala X adıyla karşılaşmamız olası. Bu iddia ise Google’a yakın kaynaklardan geliyor. Android 5.0 Key Lime Pie sürümü de yine bu cihazlarla birlikte karşımıza çıkacak. Aynı zamanda konferansta LG Nexus 5 ve Nexus 7.7 modelleriyle tanışacağımız iddialar arasında yer alıyor.

Son teknolojiler ve yazılımlarla beraber geleceği söylenen cihazlar bu yüzden büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle Google’ın kendi cihazı için özel olarak çalıştığı ve rakiplerinin karşısına çok iddialı bir şekilde çıkacağı bu söylentiler arasında dikkat çekici gerçekten. Unutmadan Google I/O konferansında tanıtılacağı söylenen bu akıllı telefonla ilk defa bu konferanslarda Nexus harici bir cihazla da tanışmış olacağız.



Eklenme tarihi: 22.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler