Google mobil hizmetler

Google mobil hizmetler

Java 2 (J2ME) uyumlu cep telefonu kullanan GMail kullanıcılarının mobil olarak e-postalarını kontrol etmesine olanak tanıyan GMail Mobile 2.0, kullanıcıların e-posta servisinden daha hızlı yararlanmalarını sağlıyor.

Samsung SGH-M8800 PixonDaha hızlı
Popüler e-posta hizmetinin taşınabilir cihazlar için geliştirilen yeni sürümü, kullanıcıların birden fazla e-posta taslağı yaratıp kaydetmelerine olanak tanıyor. Bir önceki sürümde yer alan ekran kilitlenmesi, sayfa kaydırmada yaşanan problemler gibi yazılım hatalarının düzeltildiği sürüm, kullanıcılara birden fazla e-posta hesabını kontrol etme olanağı da tanıyor. Çevrimdışı gezinme yetenekleri de geliştirilen yazılım, cep telefonundan m.google.com/mail adresi ziyaret edilerek yüklenebiliyor.

Google mobil servisleri
m.google.com adresi üzerinde Google’ın tüm mobil servislerine ulaşabilirsiniz. Bu servisler arasında Google Arama, Haritalar, Takvim, Dokümanlar, Haberler, Fotoğraflar, RSS okuyucu ve Notlar özellikleri bulunuyor. Türkiye desteği olmadığı için telefon rehberi özelliği kullanılamıyor. Google Arama servisi ise telefonunuzun modelini tanıyarak sisteminize entegre bir yazılım olarak kuruluyor.



Eklenme tarihi: 3.11.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler