Google ile bedava konuşma başladı

Google ile bedava konuşma başladı

Google Voice servisi bedava telefon konuşması hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Amerika ve Kanada'da hizmete sunulan ve GMail ile tamamen entegre edilen Google Voice servisinde kullanıcılar, bilgisayarları veya telefonları arayabiliyorlar. Üstelik ücretsiz.Google Telefon Kulübesi

Ülke dışını aramak 0.02 dolar
ABD ve Kanada içerisinde arama yapmak ücretsiz. Yurtdışını aradığınızda 1 dakikalık görüşme için sadece 0.02 dolar ödüyorsunuz. Ayrıca Google, üniversitelere ve havalimanlarına eski telefon kulubelerinin tasarımı ile aynı olan Google telefon kulubelerini yerleştirdi. Böylece isteyen kullanıcılar ücretsiz görüşmelerini bu kulübelerden yapabiliyor. Servis ilk gününde 1 milyon kişi tarafından kullanıldı.

GMail ile entegrasyon tamamlandı
Servisin GMail ile kullanılabiliyor olması, bilgisayarınıza direkt olarak çağrı almanızı da sağlıyor. Uygun donanımı bulunanlar sesli görüşmenin yanında görüntülü görüşmede yapabiliyor. GMail'in, yeni hizmetinden yararlanabilmek için Google Voice yazılımının bilgisayara yüklenmesi gerekiyor. Servisin ayrıca sesli posta ve SMS okuma özelliğide bulunuyor.



Eklenme tarihi: 1.09.2010
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler