Google G1’i 1,5 milyon kişi istiyor

Google G1’i 1,5 milyon kişi istiyor

Google’ın işletim sistemi Android ile birlikte satışa çıkacak T-Mobile G1’lerin ön talep rakamları açıklandı. T-Mobile tarafından önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak Google Android işletim sistemini kullanan ilk telefon T-Mobile G1 daha satışa çıkmadan 1,5 milyon kullanıcı tarafından talep edildi.

Google G1T-Mobile talebini 3 katına çıkardı
Google tarafından geliştirilen mobil işletim sistemi Android’i kullanan ilk ticari telefon modeli T-Mobile G1’in ön talep rakamları açıklandı. Şu ana kadar T-Mobile G1 isteyen kullanıcı sayısı 1,5 milyon rakamına ulaştı. G1’in üretici firması HTC’nin daha önce yaptığı “Yıl sonuna kadar 700 bin telefonu satarız.” açıklamasını ikiye katlayan talep sayesinde, T-Mobile daha önceden 500 bin olarak verdiği siparişi üç katına, 1,5 milyon cihaza çıkardı.

Google G1 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.10.2008
Kaynak: Tubider

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler