Google Fiber internet

Google Fiber internet

Google Fiber internet servisi ile 1000 Mbps indirme ve yükleme hızı sunuyor. Aylık bant genişliği ve kota uygulaması olmayan serviste Google Fiber abonesi olanlara 1 TB’lık Google Drive çevirim içi depolama alanı veriliyor. Servis şu an için Amerika Kansas eyaletinde aktif durumda.

Google Fiber internet
Google Fiber ile saniyede 100 MB’lık veri indirmek mümkün. Google yaptığı açıklamada Fiber interneti her sokağa getirmeyi planladıklarını açıkladı. Bununla birlikte öncelikli olarak okullar, acil durum tesisleri, kütüphaneler ve diğer önemli kamu binalarına bu hizmetin ulaştırılması için yardımcı edeceklerini açıkladı.

Hız ölçme aracı
İnternet sitesinde yer alan hız aracı ile yaptığımız testte 100 fotoğraf, 100 müzik, 1 oyun ve 1 HD film Google Fiber internet ile 3 saniyede indirilirken, bizim kullandığımız mevcut internet ile bu 9 dakika 20 saniye sürüyor.

Google Fiber TV
Fiber TV ile yüzlerce HD kanalı sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Kayıt özelliği de bulunan Fiber TV 2 TB’lık kapasiteye sahip. Bu size 500 saatlik HD TV kaydı yapmanıza imkan veriyor. Servis üzerinden Netflix ve Youtube’a giriş yapıp HD içeriğe ulaşabiliyorsunuz. Bu servisler üzerinden arama yapma kaydetme imkanınız var. Fiber TV aynı anda 8 kanalı kaydedebiliyor.

Ücretlendirme:
1.Seçenek

  • Kotasız internet
  • 300 dolar kurulum ücreti
  • 5Mbps indirme, 1Mbps yükleme hızı, Network Box cihazı, 7 yıl garanti, Ücretsiz kurulum

2.Seçenek
  • Kurulum ücreti yok, 12 ay sözleşme
  • 1000 Mbps indirme, 1000 Mbps yükleme hızı, 1 TB Google Drive alanı, Network Box cihazı, 7 yıl garanti, Ücretsiz kurulum

3.Seçenek
  • Kurulum ücreti yok, 24 ay sözleşme
  • 1000 Mbps indirme, 1000 Mbps yükleme hızı, Nexus 7 Tablet, TV Box cihazı, Storage Box cihazı, 1 TB Google Drive alanı, Network Box cihazı, 7 yıl garanti, Ücretsiz kurulum















Eklenme tarihi: 28.07.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler