Google cep telefonu: Android

Google cep telefonu: Android

Google, ‘Android’ işletim sistemini kullanan yeni nesil cep telefonlarını, piyasaya sürüyor. Üstün teknik özellikleriyle dikkat çeken telefonlar, Apple firmasının ürettiği iPhone’a ciddi bir rakip olarak gösteriliyor.Google Phone


Bugün satışa sunuldu
Google’ın mobil cihazlar için geliştirdiği GNU/Linux işletim sistemi hayata geçiriliyor. Sistem, “Linux” yazılımı üzerine kurulu olduğu için açık kaynak kodlu özelliğe sahip ve geliştirilmeye imkan tanıyor. Bu işletim sistemi ayrıca Google’ın kendi uygulamalarını ve özel bir kullanıcı arayüzünü de barındırıyor. Sistemde, Apple’ın webkit web sayfası görüntüleme motoru kullanılmış. Üstelik, kullanıcıya, görüntülü iletişim, EDGE ve GPS desteği de sağlanıyor. Google Android telefonlar bugün Amerika’da piyasaya sunulmaya başlandı.

Mobilize Bilgi
Listeye Ekle: Sitemizdeki cep telefonlarını incelerken, istediğiniz telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçebilir, seçtiğiniz bu telefonları kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz. Mobiletişim size bir çok sanal mağazalardaki fiyat bilgilerini de sunmaktadır.



Eklenme tarihi: 23.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler