Gnçtrkcll Sen Hayal Et

Gnçtrkcll Sen Hayal Et

gnçtrkcll’in üyelerinin hayallerini gerçekleştirmek için 30 Haziran tarihinde başlattığı “Sen hayal et!” kampanyasında geri sayım başladı. Son iki haftasında gnçtrkcll’lileri yine birbirinden özel hediyeler bekliyor: 18-24 Ağustos tarihlerinde 5 gnçtrkcll’li ev masraflarına destek olmak amacıyla 12 bin YTL yüklü Play Club World Card veya 3 gnçtrkcll’li tuttuğu takımın 2008-2009 kombine biletine sahip olabilecek. 25 – 31 Ağustos haftasında ise bir şanslı gnçtrkcll’li, kendi seçtiği arkadaşıyla birlikte Türkiye Seyahati kazanırken, 8 gnçtrkcll’li ise üniversite masraflarına destek amacıyla 5 bin YTL yüklü Play Club Worldcard kazanacak.

Bir çok kişi kazandı
Bugüne kadar bir çok şanslı gnçtrkcll’li kampanyaya katılarak, dünyanın istediği yerine seyahat, ekvator gezisi, kutup seyahati, Londra’da kahvaltı, Paris’te akşam yemeği, Universal Pictures platolarına seyahat, İstanbul’da Ferrari turu, Afrika’da safari turu gibi inanılmaz hayalleri yaşamaya hak kazandı. Çekilişle verilen hediyeler dışında kampanya kapsamında, katılımcılara yüz binlerce kontör/dakika hediye edildi.

Doğru cevap bir çekiliş hakkı
gnçtrkcll üyeleri, “Sen Hayal et” kampanyasına cep telefonu numaraları ve geçerli kulüp şifreleri ile www.senhayalet.com sitesine girerek katılabiliyor. Atılan her SMS ya da MMS, gnçtrkcll’liye ek bir çekiliş hakkı kazandırıyor. Cep telefonunu gelen sürpriz sorulara cevap verenler, her doğru cevap için bir çekiliş hakkı daha kazanıyor. gnçtrkcll, üyelerini hayallerini gerçekleştirmek üzere www.senhayalet.com‘a bekliyor.



Eklenme tarihi: 24.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler