Gnçtrkcll Coca-Cola kampanyası

Gnçtrkcll Coca-Cola kampanyası

Gnçtrkcll üyeleri Turkcell kontör kartı satış noktalarından özel olarak tasarlanmış kontör kartlarını kampanyaya katılan Coca-Cola satış noktalarına götürdüklerinde aldıkları kampanyalı üründen ikincisini bedavaya alıyorlar. Kontör kartını götürüp ikinci kolanızı bedava aldıktan sonra, Coca-Cola kapaklarından çıkan şifreleri 2880 kısa mesaj numarasına göndererek, Hazır Kartlı aboneler 4 kontör, 5 kontör veya 45 kontör, faturalı hatlar ise 2 dakika veya 18 dakika kazanabiliyor.

Kapaklarda boş yok
Şifre gönderme mesajları 1 kontör olarak ücretlendiriliyor. Hediye kontörleriniz 48 saat içerisinde yükleniyor. Faturalı hatların kazandığı dakikalar ise bir sonraki fatura döneminde faturalarına yansıtılıyor. Hediye kontör ve dakikaları Turkcell aramalarında kullanabiliyorsunuz.

Mobilize Bilgi
Mobiletişim’de yer alan haberleri RSS okuyucusu ile takip etmek için besleme adresi kısmına http://feeds.feedburner.com/mobiletisim yazmanız yeterli olacaktır. Eğer yeni çıkan modelleri RSS kullanarak takip etmek isterseniz http://feeds.feedburner.com/mobiletisim_telefonlar adresini kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 25.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler