Gnçtrkcll -40°C Winterfest’10 Uludağ’da

Gnçtrkcll -40°C Winterfest’10 Uludağ’da

Turkcell’in gençlik kulübü gnçtrkcll sponsorluğunda 17-21 Ocak, 24-28 Ocak ve 7-11 Şubat tarihlerinde Uludağ’da düzenlenecek gnçtrkcll -40°C ARK Winterfest’10 kış festivalinde gnçtrkcll’lileri unutulmaz anlar bekliyor.
Turkcell HTC Tytn II
Uludağ’a % 50 indirimli ulaşım imkanıyla giden gnçtrkcll’liler; yine gnçtrkcll indirimiyle konaklayıp kayak yapacak, ünlü sanatçılarla dolu konserlere ve partilere katılacak.

Bir şapka, bir atkı tak -40C’de unutulmaz bir parti yap
Grand Yazıcı Otel’de yapılacak Ajda Pekkan, Bengü, Murat Dalkılıç, Hüseyin Karadayı, Fatman Scoop konserlerinde % 25 indirimle girebilecek olan gnçtrkcll’liler, Gençken yapılacak 100 şey kampanyası kapsamında Madde 40: Kardan adam yap, burnuna havuç tak. Bir şapka, bir atkı -40C’de parti yap maddesini de gerçekleştirme fırsatı bulacak.

Gnçtrkcll'lilere özel büyük otellerde %15'e kadar indirim
Uludağ’ın ünlü otelleri Grand Yazıcı Uludağ, Grand Yazıcı Chalet Uludağ, Uslan ve Ak Otel’de % 10; Alkoçlar ve Alkoçlar Zone2’de %15 indirimden yararlanacak olan gnçtrkcll üyeleri, gündüz saatlerinde ise birçok liftten %50 indirimli yararlanarak doya doya kayak keyfi yaşayacak.


Uludağ WinterFest 2010’da gnçtrkcll’lilere özel indirimlerden yararlanmak için gnçtrkcll’lilere gereken tek şey bir cep telefon numarası ve bir kampanya şifresi.



Eklenme tarihi: 15.01.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler