Gizliden arama dönemi bitti

Gizliden arama dönemi bitti

Geçtiğimiz günlerde MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Adalet ve İçişleri Bakanlıkları ile Telekomünikasyon Kurumuna başvurarak, cep telefonlarından gizli arama yapılması uygulamasının kaldırılmasını istemesinin ardından, dün Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu tarafından Turkcell'in yeni bir hizmeti duyuruldu. Buna göre artık Turkcell'liler telefonlarına gizli numaradan arama yapılmasını isterlerse engelleyebileyecekler.

Sistem nasıl çalışıyor?
Sistemi uygulamaya sokmak için *253#'yi tuşlamanız yeterli oluyor. Bu işlemden sonra telefonunuzun ekranına gizli numaradan arama yapılmasını engellediğinize dair bir uyarı mesajı geliyor. Şayet tekrar telefonunuzu gizli aramalara açmak istiyorsanız bu kez de #253#'yi tuşlamanız yeterli oluyor. Aynı şekilde yine bu işlemin sonunda da telefonunuza gizli aramaları açtığınıza dair bir mesaj alıyorsunuz.

Mobilize Bilgi
Turkcell; abonelerine Amerika’dan Asya’ya, Rusya’dan Güney Afrika Cumhuriyeti’ne ve Avustralya’ya kadar 196 ülkede 565’den fazla operatörle iletişim kurmalarını mümkün kılıyor. Ayrıca, okyanustaki küçük adalardan Kanada’nın kuzeyine kadar çok geniş bir alanda GPRS erişimi sağlayabilen Turkcell, abonelerine, dünyanın 123 ülkesinde 295’den fazla operatör ile yüksek hızda İnternet bağlantısı olanağı tanıyor.



Eklenme tarihi: 11.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler