General Mobile’dan teknoloji babalarına

General Mobile’dan teknoloji babalarına

Babalar Günü’nde General Mobile, 3G teknolojisini çift sim kart teknolojisi ile buluşturan DST3G Cool ve Windows Mobile İşletim Sistemli DSTW1 modelleriyle teknoloji seven babaların gönüllerini fethedecek. Çift sim kart teknolojisini dünyayla aynı anda Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşturan General Mobile, Babalar Günü’nde son teknoloji ürünleri DST3G Cool ve DSTW1 ile mükemmel hediye alternatifleri sunuyor.General Mobile DST3G Cool

General Mobile DST3G Cool
Çift sim kart teknolojisini kullanmayı tercih edenlere 3G desteği sunan DST3G Cool, ayrıca FM radyoya, iki hatta bluetooth kullanımına olanak sağlıyor. UMTS “3G”, EDGE, GPRS, MMS, SMS, Email desteği sağlayan DST3G Cool, UMTS ve GSM bir arada kullanıldığında, iki hat aktif sadece UMTS veya tek hat olarak kullanıldığında 5 gün bekleme süresine sahip. DST3G Cool’un standart kutusunda 3 pil yer alıyor.

General Mobile DST3G Cool ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

General Mobile DSTW1

General Mobile DSTW1
Windows mobile işletim sistemi ve 265 MB’lik hafızası ile bir cep bilgisayarı özelliği taşıyan küçük dev DSTW1, mail trafiği yoğun olan kullanıcılar için DUAL EDGE bağlantı desteği sayesinde her yerde her zaman maillerine ve ekli dosyalarına ulaşma imkânı sunarak hayatınıza büyük bir kolaylık getiriyor.

General Mobile DSTW1 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler