General Mobile kalite ödülü aldı

General Mobile kalite ödülü aldı

İletişim, eğlence ve haberleşmeyi bir arada sunan mobil cihazlar üreten General Mobile, Avrupa’nın en prestijli kalite ödüllerini veren Plus X Award ( +X Award) tarafından 3 ürün ile 6 farklı kategoride ödül aldı.
General Mobile DST3G Cool
3 ürüne ödül
General Mobile, geçen yıl CEBİT’te görücüye çıkan ve video izlemeye olanak tanıyan teknolojisi ile G777, Ocak ayında piyasaya sunduğu ve dünyanın Windows Mobile işletim sistemli ilk çift sim kartlı PDA telefonu DSTW1 ve Mayıs başında piyasaya sunulan 3G teknolojisini çift sim kartla buluşturan DST3G Cool modelleri ile icat ve yenilik kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül alan ürünlerden DSTW1, icat ve yenilik ödüllerinin yanı sıra estetik- dizayn, rahat kullanım ve çevreci kategorilerinde de en beğenilen telefon oldu.

İnovatik ürünler General Mobile’dan
İcat ve yenilik ödülünü alan G777 modeli standart aksesuar olarak sunulan video gözlükleri ile her yerde sinema izleme keyfi yaratırken aynı zamanda mobil izleyici özelliği ile de telefon çalınsa dahi başka kart takıldığında daha önceden telefona kaydedilen numaraya mesaj göndererek durumu kullanıcıya bildiriyor. Kullanılan teknoloji sayesinde telefon kilitlenerek çalan kişinin kullanımına da izin vermiyor.



Eklenme tarihi: 27.05.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler