General Mobile GM 5 Plus duyuruldu, çıkış tarihi açıklandı

General Mobile GM 5 Plus duyuruldu, çıkış tarihi açıklandı

İlk kez geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Android One 4G telefonu sayesinde Google ile çalışma imkanı elde eden General Mobile, bugün MWC 2016'da devam modeli niteliğindeki yeni telefonunu tanıttı. Saf Android yazılımını belirli donanım standartlarına uygun bütçe dostu cihazlarla bir araya getiren Android One platformu, ilk kez General Mobile sayesinde orta seviyede faaliyet göstermeye başlamıştı. Firmanın yeni telefonu donanım standartlarını bir adım daha yukarı taşıyor.

5,5 inç Full HD IPS LCD ekrana sahip olan GM 5 Plus, 1,5 GHz sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemci ve Adreno 405 grafik ünitesinin eşlik ettiği Snapdragon 617 çipinden gücünü alacak. 3 GB LPDDR3 RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, hem arka hem de önde LED flaş destekli 13 MP kamera sensörleri, Wi-Fi 802.11ac desteği, 3100 mAh pil ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sisteminden meydana gelen telefonda yüksek hızda şarj imkanı sağlayan USB Type-C portu bulunuyor.

Quick Charge 3.0 hızlı şarj teknolojisi sayesinde yarım saatte %60'ı doldurulabilen telefon, 3100 mAh'lik piliyle iki günü aşkın kullanım süresi vaat ediyor. Siyah, beyaz, altın ve roze altın renklerde üretilen metal kasalı GM 5 Plus, mart sonunda 999 ₺ fiyatla Türkiye'de satışa çıkacak. Cihazı yalnızca ülkemizde satmayı düşünmeyen General Mobile, Türkiye dışında 15 ülkede daha satış faaliyeti yürütmeyi planlıyor. Yurt dışı için fiyatlandırmanın 199 avro olduğu ifade ediliyor.



Eklenme tarihi: 22.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler