General Mobile Discovery 2 Mini özellikleri ve fiyatı açıklandı

General Mobile Discovery 2 Mini özellikleri ve fiyatı açıklandı

Geçen yıl Discovery ile elde ettiği başarıyı devam ettirmek için telefon yelpazesini genişletmeye başlayan General Mobile, maalesef değişen piyasa şartlarına uyum sağlamak için pek çaba harcamıyor. Mantıksız ürün planlamasına daha ucuz cihazlar beklenirken piyasaya sürülen pahalı telefonlar ve anlaşmalı teknik servis Telpa'nın vasat hizmet kalitesi, tüketici nezdinde markaya duyulan yakınlığın kısa sürede tükenmesine yol açtı. Ancak GM çalışmalarına son sürat devam ediyor. Tıpkı iç pazardaki diğer üeticiler gibi Samsung'u taklit etme uğraşındaki firma, yeni bir Discovery aygıtı daha duyurdu.General Mobile Discovery 2 Mini

4,5 inç 854 x 480 piksellik ekranıyla daha en başından orta seviye bir cihaz olamayacak kadar düşük seviyeli donanımından sinyaller veren Discovery 2 Mini, üreticinin en başarılı telefonunun ikinci versiyonu olarak çıkış yapan Discovery 2 ile aynı tasarıma sahip. 1,3 GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB artırılabilir hafıza, 8 MP arka, 2 MP ön kamera, çift SIM kart yuvası, 1.800 mAh pil ve Android 4.4 KitKat işletim sisteminin mevcut olduğu akıllı telefon, 124 gram ağırlığında ve 7,8 mm kalınlığında.

Siyah ve beyaz iki arka kapakla birlikte satılacak olan cihazın çıkış fiyatı 600 TL olarak belirlenmiş. General Mobile Discovery 2 Mini sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 17.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler