Asphalt Overdrive iOS ve Android için çıktı

Asphalt Overdrive iOS ve Android için çıktı

Yaz başında duyurulan Asphalt serisinin yeni yarış oyunu nihayet indirmeye sunuldu. Yeniden tasarlanmış 80'lerin Kaliforniya şehrinde geçen Asphalt Overdrive, serinin diğer oyunlarından farklı bir oynanış tarzı benimsiyor. Subyway Surfer gibi sonsuz koşu türünün öncü oyunlarına benzerlik gösteren yapım, daha otantik bir çevre ve lisanslı araçlarıyla yarış tecrübesini mümkün olan en eğlenceli formda bu oyun tipine entegre etmiş.

Bu yıl Asphalt 8'in yerini alacak bir oyun piyasaya sürmeyen Fransız oyun stüdyosu, yeni oyun motoruyla geliştirdiği Overdrive ile gerçekçi bir sürüş deneyimi vaat ediyor olmasa da, güçlendirilip modifiye edilebilen dönemin 30 meşhur aracı ve 7 farklı görev çeşidini beraberinde getiriyor. Gerçek zamanlı ışık ve parçacık efektlerini yüksek çözünürlüklu kaplamalsrla bit araya grtiren paris merkezli geliştiricinin bu türdeki en guzel grafik ödülünr layık görülmesi işten bile değil.

Benimsenen enerji barı sistemi ve yoğun bir şekilde etkisini hissettiren uygulama içi ödeme sistemi nedeniyle Asphalt Overdrive'nin uzun soluklu bir deneyim sunabileceğini söylemek güç. Halihazırda iOS ve Android işletim sistemli telefon, tabletlere indirilebilen ücretsiz oyun, kısa sürr içerisinde Windows Phone için de yayımlanacak.



Eklenme tarihi: 25.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler