Galaxy S8 ve S8 Plus'ın pil kapasitesi

Galaxy S8 ve S8 Plus'ın pil kapasitesi

Resmi tanıtımına bir haftadan kısa süre kalan Galaxy S8 ve S8 Plus'ın bu defa pil detayları internete sızdı. Daha önce Çinli kaynaklardan 6,2 inçlik Plus sürümünün kapasitesini öğrenen teknoloji medyası, şimdi her iki cihaza ait bataryaların görüntüleriyle okuyucularının karşısına çıktı.

5,8 inçlik S8'de 3000 mAh, S8 Plus'ta ise 3500 mAh kapasiteli pil kullanacak olan Samsung, bataryaları yine kendisi üretecek. Fakat bu defa çok daha sıkı bir güvenlik kontrolünden geçecek olan pillerin geniş ekranlı cihazlar için yeterli gelip gelmeyeceğinde ise 10 nm'lik yeni çipsetler belirleyici olacak. Yeni üretim süreci teknolojisiyle enerji tüketiminde ciddi gelişme ortaya koyduğunu ileri süren Koreli teknoloji devi, hem Snapdragon 835 hem de Exynos 8895'in üretimini üstleniyor.

18.5:9 en-boy oranına sahip yeni Super AMOLED ekranlarıyla Galaxy S8 serisi gelecek ay dünya genelinde satışa sunulacak. Samsung'un yeni amiral gemisini satın alan bazı bölgelerdeki tüketicilere üç ay koşulsuz şartsız iade hakkı da tanınacak.



Eklenme tarihi: 23.03.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler