Galaxy S8'in Note 7'den daha fazla ön sipariş toplaması bekleniyor

Galaxy S8'in Note 7'den daha fazla ön sipariş toplaması bekleniyor

Gelecek hafta New York ve Londra'da eş zamanlı olarak düzenlenecek Unpacked 2017 etkinlikleri, Samsung'un Galaxy S8 telefonlarını küresel pazarın beğenisine sunacak. Resmi tanıtım ile satışa çıkış tarihi arasındaki 3 haftalık süreci en iyi şekilde değerlendirmek adına tüketicilere yönelik küçük etkinlikler hazırlayan teknoloji devi, ön sipariş sürecinde rekor kırmayı planlıyor.

The Investor'un haberine göre, Galaxy Note 7'nin 13 günlük ön sipariş sürecinde 400 bin satış gerçekleştiren Güney Koreli üretici, yeni S8 telefonlarıyla bu rekoru kıracağını düşünüyor. Martta 2,5 milyon S8 ve 2,1 milyon S8 Plus üretecek olan Samsung, nisan sonuna kadar 7,1 milyonu S8, 5,4 milyonu ise S8 Plus olmak üzere toplam 12,5 milyon cihaz stoğunu piyasaya sürmüş olacak.

Önceki yıl geniş ekranlı S7 edge odağında bir pazarlama kampanyası yürüten şirketin bu yıl hem kompakt yapısı hem de geniş ekranıyla S8'i öne çıkaracağı belirtiliyor. 5,7 inçlik kavisli ekrana sahip telefona 6,2 inç büyüklüğünde telefon-tablet kategorisindeki S8 Plus eşlik edecek. S8 serisinin satışa çıktığı ilk 20 günde 10 milyon satan S7 ve S7 edge'yi geride bırakması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 21.03.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler