Galaxy S8 ve S8 Plus'ın şimdi de AnTuTu test sonucu sızdı

Galaxy S8 ve S8 Plus'ın şimdi de AnTuTu test sonucu sızdı

Galaxy S8 ve S8 Plus'ın resmi tanıtımına iki gün kaldı. Ancak New York ve Londra'da eşzamanlı olarak gerçekleştirilecek etkinlikler öncesi telefonların neredeyse tüm detayları internete sızdırıldı. Son noktayı ise bugün resmi Sina Weibo hesabından yaptığı açıklamayla AnTuTu koydu.

Popüler sentetik test aracı AnTuTu, her iki telefonun da hem Exynos 8895 çipsetli küresel hem de ABD, Çin, Japon pazarlarına hitap edecek Snapdragon 835 çipli sürümlerine ait veri tabanındaki detayları açıkladı. Telefonların 2960 x 1440 piksellik kavisli ekranla donatılmasına rağmen varsayılan çözünürlük ayarının Full HD olacağına işaret eden sonuçlar, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 12 MP arka, 8 MP ön kamera ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi gibi farklı kaynakların birçok kez paylaştığı detayları da teyit ediyor.

AnTuTu'nun sosyal medyadan cihazların test sonuçlarına dair yaptığı değerlendirmeye göre Exynos sürümü 170 bin barajını aşıyor. Snapdragon 835 çipsetinin ise 180 bine kadar çıktığı biliniyor. Bu durumda daha önce GeekBench işlem performansı testinde Qualcomm yongasetine üstünlük sağlayan Exynos'un genel performansta ufak bir farkla da olsa rakibinin gerisine düşebileceği söylenebilir. Ancak kesin bir sonuca varılması için Galaxy S8 ve S8 Plus'ın satışa çıkan sürümünü test etmek gerekiyor.





Eklenme tarihi: 27.03.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler