Samsung Galaxy S8'den ilk render görüntüsü

Samsung Galaxy S8'den ilk render görüntüsü

Önceki gün gerçekleşen kılıf sızıntısı, aksesuar üreticilerinin Galaxy S8 hakkında ilk resmi bilgileri almaya başladığını gözler önüne sermişti. Bugün ismini saklı tutmak isteyen bir başka aksesuar firması, GSMArena.com aracılığıyla elindeki detayları internete servis etti. S8'in ilk render görüntüsünü ortaya çıkaran bu sızıntı, nisanda bizleri nasıl bir Samsung telefonu beklediği sorusuna yanıt veriyor.

Ön yüzün büyük bölümünü kaplayan kavisli ekran, 3,5 mm ses jakının varlığı ve USB-C portu gibi detayları doğrulayan render, tıpkı kılıf sızıntısında olduğu gibi telefonda çift sensörlü arka kamera kullanılacağı iddiasını da çürütüyor. Ekran altına yerleştirildiği düşünülen, ancak hakkında kesin bilgi sahibi olunmayan parmak izi okuyucu da bu sızıntıda gizlenmiş kabul ediliyor.

Quad HD Super AMOLED ekran, 10 nm Exynos/Snapdragon çipset, 4 GB RAM, 64 GB hafıza ve Android 7.1 Nougat işletim sistemine sahip olacağı ileri sürülen Galaxy S8, nisanda S8 Plus ile birlikte resmiyet kazanacak. 6 inç seviyesinde bir ekranla donatılması planlanan Plus modelinin çift sensörlü kamera ve daha yüksek frekans hızına sahip Exynos çipset gibi donanım avantajları barındırması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 14.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler