Galaxy S7 ve S7 edge için Android 7.0 güncellemesi dağıtılmaya başladı

Galaxy S7 ve S7 edge için Android 7.0 güncellemesi dağıtılmaya başladı

Beta programı ve ilk test dağıtımlarından sonra Galaxy S7 serisi nihayet Android 7.0 güncellemesini almaya başladı. Samsung, dünya genelinde birçok cihaz sahibini OTA uyarısıyla güncellemeden haberdar ediyor. 215 MB büyüklüğündeki yazılım paketi, TouchWiz arayüzüne bazı Note 7 fonksiyonlarını da entegre etmiş olacak.

Android 7.1.1 olarak söz verilmesine rağmen final dağıtıma 7.0 sürümüyle başlayan üretici firma, güvenlik paketi konusunda ihmalkar davranmamış. Güncellemeyi alan S7 ve S7 edge kullanıcıları, Google'nin yayımladığı son güvenlik paketi olan 1 Ocak dağıtımına yükseltilecek. Yeni yazılımla uyarı çubuğuna yeni özellikler eklenecek, dahili hafızanın daha verimli kullanımı sağlanacak ve zaten yıllardır TouchWiz arayüzünün bir parçası olan çoklu pencere desteği genişletilecek.

Bazı bölgelerde Samsung destek ekipleri, S7 serisi için Nougat güncellemesinin gelecek hafta dağıtıma sunulacağını belirtiyor. Bu yüzden Nougat tabanlı güncellemenin tüm cihaz sahiplerine ulaşması birkaç hafta sürebilir.



Eklenme tarihi: 13.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler