Galaxy S4 Zoom modeli kayıtlarda ortaya çıktı

Galaxy S4 Zoom modeli kayıtlarda ortaya çıktı

Akıllı telefonlar arasındaki rekabet yükseldikçe farklı özellikleri öne çıkartan ve özel olarak nitelendirilen telefonlarda ortaya çıkmaya yavaş yavaş başladı. Nokia’nın yüksek çözünürlüklü kamera odaklı telefonu, Sony’nin fotoğraf alanındaki yeteneklerini akıllı telefonlara yansıtma çabasının Honami kod adlı bir telefonla ortaya çıkışından sonra geçtiğimiz gün size duyurduğumuz Samsung Galaxy S4 Zoom modeli de resmi kayıtlarda görünmeye başladı.

Bluetooth sertifikası almak için yapılan başvuruda ortaya çıkan yeni Galaxy telefonu SM-C101 kod adına sahip. 10x optik zoom özelliğine sahip 16.1 MP kameraya sahip olacağı söylenen cihaz isminden de anlaşılacağı üzere Samsung’un kamera odaklı bir telefonu olma yolunda. 4.3 inç 960 x 540 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, 8 GB depolama alanı ve 64 GB microSD desteği ile birlikte donatılması beklenen cihazla ilgili bilgiler şimdilik bu öngörülerden oluşuyor.

Kayıtlardaki bilgilere göre telefon bu ay tanıtılacak ve Haziran ayında da vitrinlerdeki yerini alacak. Samsung Galaxy Camera’daki tenolojsinizi Galaxy S4’e monte ettiği bu özel cihazla ilgili henüz resmi bir açıklama olmadığını ve bu teknik bilgilerin şimdilik tahmin olduğunu da ayrıca belirtmekte yarar var.



Eklenme tarihi: 11.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler