Galaxy S4 nasıl olmalı?

Galaxy S4 nasıl olmalı?

iPhone 5 sonrası gözler Samsung’a çevrilmiş ve Samsung, Galaxy S4 gibi bir modeli şimdilik çıkarmayacağını söylemişti. Galaxy S, Galaxy S2 ve Galaxy S3 modelleri iki yıl arayla piyasaya sürülmüş ve Samsung’un en üst model telefonları olmuşlardır. Galaxy S3’ün çıkışının arkasından henüz bir yıl geçmedi. Bu sebeple Samsung yeni bir telefona sıcak bakmıyor.

iPhone’un reklamını meraklılar yapıyor
iPhone 5 ağır eleştiriler alsa da yine en çok satılan akıllı telefon olacaktır. iPhone’un popülaritesi yüksek olduğundan her dönem sürekli alıcısı bulunmakta. Apple tarafından bir çok ülkede iPhone’un reklamı hiç yapılmazken satış rekorları kırması ile, Samsung’un tüm ülkelerde yoğun bir reklam atağına kalkışarak ürün satması iki firma arasındaki farkı da ortaya koyuyor. Apple’ın reklamını kullanıcılar, meraklılar, operatörler ve kılıf üreticileri yaparken, Samsung’un reklamlarını en çok yine kendisi yapıyor.

Yazılım konusu geliştirilmeli
i9300 Galaxy S3 modeli için Samsung’un çok uğraştığını biliyoruz. Henüz Samsung Galaxy S3 donanım olarak diğer telefonlardan geri kalmış durumda da değil. Yazılım konusunda da Google’ı geçip android’in üzerine bir şey koyamamakta. Bu sebeple yeni bir Galaxy modelinde şimdiki Galaxy S3’den çok da fazla bir şey göremeyiz. Samsung’un yeni Galaxy S4 modeli için gelişmiş bir yazılım sunması ve kullanılabilirliği artırması gerekmekte.



Eklenme tarihi: 20.09.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler