Galaxy S4, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2'nin Android 4.3 güncelleme tarihleri

Galaxy S4, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2'nin Android 4.3 güncelleme tarihleri


HTC One için birkaç gün önce dağıtılmaya başlayan Android 4.3 güncellemesinden sonra gözler diğer üreticilerin bu sene piyasaya sürdüğü üst düzey modellere çevrildi. Samsung çözümlerine yönelik ilk detaylarSammobile sitesinden geldi. Güvenilir kaynağın haberine göre; Samsung, halihazırda Galaxy S4, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 için Android 4.3 güncellemesi üzerinde deneme çalışmalarını sürdürüyor.

Korea Times'e konuşan Samsung'un mobil bölümüne bağlı olarak çalışan statejik pazarlama başkanı Lee Don-joo, Sammobile'nin iddialarını doğrular nitelikte açıklamalarda bulunarak Galaxy S4, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 kullanıcılarını sevindirdi. Şuan için yalnızca yeni Galaxy Note modelleriyle uyumlu olan Galaxy Gear akıllı saatinin ekim ayı içerisinde Galaxy S4'e gelecek bir güncellemeyle bu aygıtla eşitlenebileceğini aktaran uzak doğulu yönetici, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2'nin Gear desteği sağlayacak yükseltmeyi aralık sonuna kadar almaya başlayacağını ilan etti.

OpenGL ES 3.0 grafik API, Bluetooth 4.0, Low Energy desteğini beraberinde getiren Android 4.3 Jelly Bean tabanlı üretici yazılımının yıl sonuna kadar bu üç model kullanıcıları tarafından tecrübe edilebileceği tahmin ediliyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 26.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler