Galaxy S3, Bedava 50 GB Dropbox

Galaxy S3, Bedava 50 GB Dropbox

Samsung Galaxy S3, çevirimiçi depolama servisi Dropbox, Galaxy S3 kullanıcılarına 50 GB’lık ücretsiz depolama alanı sunuyor. Aynı uygulamayı Sony, Box servisi ile yapmıştı. Galaxy S3 kullanıcıları Dropbox uygulamasını yükleyip kullanıcı girişi yaparak 50 GB’lık alan elde edecekler.

Dropbox hesabınız yoksa
Dropbox’a hemen kayıt yaptırıp 2 GB’lık alan kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızı Dropbox’a davet edip sahip olduğunuz bu alanı 16 GB’a kadar yükseltebilirsiniz. Dropbox Android de dahil olmak üzere bir çok işletim sistemini desteklemekte. Aynı zamanda dosyalarınıza bilgisayarınızdan da ulaşabiliyorsunuz.



Dropbox hesabınız varsa
Dropbox hesabınız varsa Google Play’dan Dropbox uygulamasını indirip telefonunuza kurunuz. Uygulamayı açıp hesap bilgilerinizi girdiğinizde uygulama cihazınızı tanır ve var olan hesabınızı 50 GB’a yükseltir. Bu yükseltme işlemi yalnızca bir hesap için geçerli olur.

Dropbox nedir?
Dropbox çevirimiçi depolama hizmeti veren bir servistir. Servise üye olduğunuzda internette saklamanız için size 2 GB kotalı bir hesap verilir. Dropbox uygulamasını cep telefonunuza ve bilgisayarınıza kurarsınız. Bilgisayarınızdaki Dropbox klasörüne attığınız dökümanlar otomatik olarak internetteki hesabınıza aktarılır. Her zaman ihtiyaç duyduğunuz dosyaları bu alanda saklayabilir ve internetin olduğu her yerden dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 4.05.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler