Galaxy Note 2, 5 milyon sattı

Galaxy Note 2, 5 milyon sattı

Samsung, Galaxy Note ile tablet bilgisayar ve akıllı telefona mantalitesini birleştirerek 5 inçlik cihazlarla büyük ekran devriminin başlangıcı yaparken, kimse bu cihazların bu kadar çok satacağını tahmin etmiyordu.

Samsung N7100 Galaxy Note 2Bazı eksiklikleri olsa da kullanıcılar tarafından çok beğenilen Galaxy Note’un devamı Galaxy Note 2 ise ilkinin aksine hem güçlü donanım özellikleri, hem de akıllı telefon kullanımında değişen alışkınlarla doğru orantılı olarak çok iyi bir satış grafiği yakaladı. Bu satış grafiğinin en güzel göstergesi de, Samsung’un açıkladığı 5 milyonluk satış rakamı. Çıktıktan bir ay sonra 3 milyon barajını aşan Note 2, 2 ay sonunda 5 milyon rakamına ulaştı.

Küçük ekrandan daha fazla tercih edilen büyük ekranlı cihazlar kullanım, okuma, yazma gibi işlemlerde artık telefon sahiplerine daha iyi çözümler sunuyor. Bir telefon olmaktan çok iş yaşamını da kolaylaştıran telefon tablet karışımı cihazlarla ilgili satış rakamlarının ilerleyen günlerde daha da artması bekleniyor.

Samsung N7100 Galaxy Note 2 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 26.11.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler