Galatasaray’ın da bir operatörü oldu

Galatasaray’ın da bir operatörü oldu

Galatasaray’ın sanal mobil operatörü GSMobile, “tek takım, tek yürek, tek hat” sloganıyla hayata geçti. Galatasaray Spor Kulübü beş yıldır ana sponsoru olan Avea ile işbirliği sınırlarını genişleterek Mobil Telekomünikasyon İşbirliği çerçevesinde yeni bir projeyi başlattı. GSMobile Four Seasons Bosphorus’ta düzenlenen tanıtım toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.

GSMobile GalatasarayGSMobile: Tek takım, tek yürek, tek hat
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, Avea CEO’su Cüneyt Türktan, Avea Segment Yönetim Direktörü Tunç Berkman ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı tanıtım toplantısında GSMobile’ı hayata geçiren anlaşma Galatasaray Spor Kulübü ile Avea arasında imzalandı.

  • GSMobile konuşma ücretleri, kontör kartı fiyatları, servisleri ve kampanyaları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Şardan: Taraftarımız bize destek olmalı
Yiğit Şardan bu projeyle birlikte, yeni dönemde Digiturk ile yapılan anlaşmanın sonunda GSMobile kullanıcılarının Digiturk’te yer alan tüm Galatasaray içeriğine sahip olabileceğini de belirtti: “Bu içerik GSMobile kullanıcılarına direkt olarak ulaşacak. Özellikle üçüncü nesil GSM hizmeti olan “3G”nin Temmuz ayında başlamasıyla Galatasaray’ın örnek olarak attığı golleri telefonumuzda anı anına seyredebileceğiz. Bütün bu altyapıyı da kurmuş olarak GSMobile projesini başlatıyoruz.”

Polat: GSMobile ve FenerCell rekabet edecek
Başkan Adnan Polat, “Bu proje Galatasaray ve Fenerbahçe rekabetinin de bir ölçüsü olacaktır. Bir ay önce yapılan bir kamuoyu araştırması, Galatasaraylı taraftarların Türkiye’de mevcudu en fazla olan taraftar topluluğu olduğunu gösterdi. Bu araştırma ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bu araştırmanın doğruluğunu kanıtlamak adına Galatasaraylı taraftarlara çok önemli bir görev düşüyor. Galatasaray’ın çok güzel sloganları vardır. Bunlardan biri de “Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray”. Bu sloganı da taraftarlarımız ne kadar hayata geçirebilecekler göreceğiz. Ayrıca GSMobile logosunda bir “aslan” figürü var. Aslan son derece sinirli duruyor. Lütfen bu Aslan'ı güldürelim. Son olarak herkes için bir kez daha hayırlı, uğurlu olsun diyorum” dedi.

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 10.04.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler