Fx Photo Studio iOS uygulaması kısa süreliğine ücretsiz

Fx Photo Studio iOS uygulaması kısa süreliğine ücretsiz

Mobil dünya için kameranın her şey olduğu günümüzde herkes fotoğrafa ayrı bir merak duyarken, uygulama mağazalarındaki çeşitlilik de günden güne artıyor. FX Photo Studio iOS uygulaması da iste iPhone’da isterseniz de iPad’de fotoğraflarınıza profesyonel filtreler uygulayabileceğiniz bir uygulama.


Kısa bir süreliğine App Store’da ücretsiz olarak yayınlanan uygulama, fotoğraflarınıza 194 adet çeşit çeşit filtre uygulayabilir, bu filtrelerden yarattığınız kombinasyonları daha sonra tekrar kullanmak için kaydedebilirsiniz. Fotoğraflarınız üzerine yazılar ekleyebilir ve kesme, döndürme ve renk ayarları gibi düzenleme işlemlerini de çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Uygulama sayesinde fotoğraflarınızı sosyal ağlarda çok rahat bir şekilde de arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

App Store’da 1.99 dolara satılan FX Photo Studio kısa bir süreliğine MacPhun LLC tarafından ücretsiz olarak yayınlanıyor. Siz de bu güzel uygulamayı indirmek ve kullanmak isterseniz aşağıdaki linkten hemen telefonunuza yükleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 19.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler