FriendMobilizer: Cepten Facebook

FriendMobilizer: Cepten Facebook

BlackBerry, Symbian ve Java modellerinden sonra Facebook'a artık Windows Mobile kullanıcıları da doğrudan erişebilecek. Bu özelliği sağlayan yazılımın adı: FriendMobilizer. faceofmobile.com internet sitesinden indirilebilen yazılımla birlikte facebook ile ilgili bir çok özelliği kullanabiliyorsunuz.

FriendMobilizer ile ne yapabilirsiniz?
Kullanıcı adınızı ve şifrenizi kaydettikten sonra Facebook ana sayfanızı görebilir ve arkadaşlarınızın yaptıkları hareketleri izleyebilirsiniz. Anlık durumunuzu seçebilir ve arkadaşlarınızın gönderdiği uygulama, grup üyeliği ve yeni arkadaşlık tekliflerini kabul veya red edebilirsiniz. Profil sayfasında kullandığınız çeşitli facebook uygulamalarını inceleyebilir veya değişiklik yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza özel mesajlar gönderebilir veya gelen mesajları okuyabilirsiniz.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 21.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler