Fotoğrafın kralını çekin, Nokia 6700 classic’i kazanın!

Fotoğrafın kralını çekin, Nokia 6700 classic’i kazanın!

Okan Bayülgen’in DİSKO KRALI programında her hafta bir kişi çektiği fotoğraflarla Nokia 6700 Classic kazanma şansını yakalayacak. Çekilen fotoğrafların gönderilebilmesi için Ovi.com'a yüklenmesi gerekiyor.

Nokia 6700 ClassicKonuşan fotoğraflar
Haziran ayında gerçekleştirilen Nokia 6700 classic’in tanıtımı için çok ‘kral’ fotoğraflar çeken Okan Bayülgen, yakaladığı pozları Konuşan Fotoğraflar konsepti altında topladı. Nokia’nın Ovi servislerine de üye olan Okan Bayülgen Ovi paylaşım servislerini kullanarak bu fotoğraflarını sergiliyor. Tanıtım sırasında büyük beğeni kazanan Okan Bayülgen’in fotoğrafları Ovi'den görülebiliyor. Ayrıca Ovi.com’a üye olanlar fotoğraflarla ilgili yorum da yapabiliyorlar. Nokia 6700 classic’in fotoğraf performansının yanı sıra tasarımı ve diğer gelişmiş özelliklerinden de memnun kalan Okan Bayülgen, izleyicilerine de bu telefonu kazanmaları için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.

Fotoğraf yarışması
Kanal D’de cumartesi geceleri yayınlanan DİSKO KRALI programında “Biz sizi nasıl çekiyorsak, siz de kendinizi Nokia cep telefonunuzla çekin, hatta programa gelip bizi çekin” sloganıyla bir fotoğraf yarışması başlatan Okan Bayülgen izleyicilerini çektikleri fotoğrafları DİSKO KRALI programıyla paylaşmaya çağırıyor. 3 hafta sürecek olan yarışmada her hafta fotoğrafın kralını gönderen bir kişi Nokia 6700 classic kazanacak.

Ovi.com'a üye olmanız gerekiyor
İzleyicilerin çektikleri fotoğrafları DİSKO KRALI programıyla paylaşabilmesi ve yarışmaya katılabilmesi için cep telefonundan ya da bilgisayardan Ovi.com’da hesap açarak servise üye olmaları, üye olduktan sonra fotoğrafları yükleyip diskokrali@ovi.com adresine göndermeleri gerekiyor. Üstelik Ovi servisine üye olanlar yükledikleri fotoğrafı sadece DİSKO KRALI programıyla değil, bütün eş, dost ve arkadaşlarıyla da paylaşabilecekler.

Yarışmaya katılmak üzere fotoğraf yüklemek ve paylaşmak için:

  • Ovi.com'a üye olun.
  • Upload tuşuna basarak fotoğrafları yükleyin.
  • Share tuşuna basarak diskokrali@ovi.com adresine gönderin.

Nokia 6700 Classic hakkında
Nokia 6700 classic şık görünümü ve ince tasarımının yanı sıra güçlü özellikleriyle de dikkat çeken bir cep telefonu. Kullanım kolaylığı, gelişmiş özellikleri, sofistike görünümü, kompakt boyutu ve kusursuz etkisiyle günümüz kullanıcılarının yanlarında taşımaktan zevk alacakları bir cihaz olan Nokia 6700 classic, Carl Zeiss mercekli 5 megapiksel kamerasıyla kaliteli fotoğraflar çekilmesine, 3G teknolojisiyle de görüntü ve video paylaşımının her zamankinden daha hızlı ve kolay olmasına olanak tanıyor. Nokia Maps destekli GPS navigasyonu da bulunan Nokia 6700 classic’in tavsiye edilen tüketici satış fiyatı 679 TL.

Nokia 6700 Classic ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 10.07.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler