Fortis’te Mobil İmza dönemi

Fortis’te Mobil İmza dönemi

Fortis’in başlattığı Turkcell Mobil İmza uygulaması kullanıcılara çok sayıda kolaylık ve avantaj sağlıyor. Turkcell Mobil İmza ile daha önce elektronik ortamda yapılamayan işlemler, ödemeler, e-devlet uygulamaları ve Fortis İnternet Bankacılığı işlemleri yapılabiliyor.

BlackBerry Curve 8900Tüm tehtidlere karşı koruma
Turkcell Mobil İmza uygulaması güvenlik açısından da çok önemli avantajlar sunuyor. Başkalarının şifre sahibi yerine işlem yapması önleniyor. Uygulama, SIM kartta tanımlanan elektronik kimlik sayesinde İnternet’teki tüm tehditlere karşı koruma sağlıyor. İmza, atılması gereken yere gitmeden, uzaktan güvenle işlem yapılmasını olanaklı hale getiriyor.

Tüm bankacılık işlemlerinde kullanılabiliyor
Turkcell Mobil İmza kullanılarak Fortis İnternet Bankacılığı’na giriş de yapılabiliyor. Bunun dışında Fortis İnternet Bankacılığı içerisinde gerçekleştirilen ve parola gerektiren para transferi işlemleri, döviz ve yatırım işlemleri, fatura ödeme gibi tüm bankacılık işlemlerinde de parola yerine mobil imza kullanılabiliyor. Mobil imza uygulamasından yararlanmak için Fortis İnternet Şubesi, 444 0 144 Fortis Telefon Bankacılığı ya da Turkcell Extra’larda ön başvuruda bulunmak mümkün.

Turkcell Mobilİmza uygulaması kullanılan bankalar
AkBank, BankAsya, DenizBank, FinansBank, Fortis, Garanti, HSBC, KuveytTürk, ŞekerBank, TEB, Türkiye Finans, Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası.



Eklenme tarihi: 7.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler