Flappy Bird yapımcısından yeni oyun, Swing Copters geliyor

Flappy Bird yapımcısından yeni oyun, Swing Copters geliyor

2014'ün ilk yarısına damgasını vuran Flappy Bird, şubatta indirmeden kaldırılmasına rağmen çakma versiyonlarıyla adını uzun süre yaşatmayı başardı. Kötü şöhretli oyunun yapımcısı Dong Nguyen, aldığı tepkiler üzerine en başarılı eserini piyasadan silmek zorunda kalsa da yeni oyunlar üzerinde çalıştığını müjdelemişti. Bugün ilk detayları açıklanan oyun, Swing Copters adıyla önümüzdeki günlerde mobil cihazlardaki yerini almaya başlayacak.

Hem basit hem de epeyi zor bir oynanışa sahip olan Flappy Bird, etkisini Swing Copters'te de sürdürüyor. Bu sefer bir kuş yerine pervane şapkalı bir karakterin kontrol edileceği oyunda, geçitler ve engellere değmeden olabildiğince yükseğe ulaşmaya çalışıyorsunuz. Yine retro tarzda grafiklere sahip sade bir görsel tasarımın tercih edildiği Swing Copters, geliştiricisinin özgün oyun anlayışından sapmadan ortaya çıkarılmış bağımlılık yapma ihtimali yüksek bir oyun profili çiziyor.

Swing Copters ile birincil olarak reklamlardan gelir elde etmeyi amaçlayan Dong Nguyen, dileyen oyuncuların 0,99 dolar ödeyerek reklamları kaldırmasını sağlayacak bir uygulama ödeme seçeneği hazırlamış. 21 Ağustos tarihinde ücretsiz olarak indirmeye sunulacak Swing Copters'in oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 19.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler