Faturalı hatta geçen kazanıyor

Faturalı hatta geçen kazanıyor

Turkcell’in 31 aralık 2007 tarihine kadar devam edecek olan yeni kampanyası ile, Hazırkart’tan faturalı hatta geçiş yapan aboneler dakikası sadece 7,5 Ykr’dan konuşma fırsatı yakalıyor. Bu fırsat, normal şartlarda dakikası en fazla 15 Ykr’a konuşabildiğiniz paketlerden satın aldığınızda gerçekleşiyor. Turkcell geçiş yapan abonelerine bu paketleri 3 ay boyunca %50 indirimli veriyor.Nokia 5710

Ekonomik Konuşma Paketi ücretlendirmesi
ALO60 Paketi: 8.5 YTL değil, 4.25 YTL
ALO120 Paketi: 15.5 YTL değil, 7.75 YTL
ALO240 Paketi: 29 YTL değil, 14.50 YTL
ALO480 Paketi: 55 YTL değil, 27.5 YTL
ALO1200 Paketi: 120 YTL değil, 60 YTL

Kampanyanın fırsatları

  • Faturalı hatta geçiş yaptığınız taktirde bu paketleri 3 ay boyunca %50 indirimli alabiliyorsunuz. Üstelik hem Turkcell’lileri hem de sabit numaraları bu görüşme ücretlerinden arayabiliyorsunuz.
  • Faturalı hatta geçiş yaptığınızda numaranız değişecek. Fakat Turkcell, eski numaranızı arayanlara 3 ay boyunca yeni numaranızı ücretsiz olarak anons edecek. Yani faturalı hatta geçtiğiniz taktirde herkese yeni numaranızı bildirmenize gerek kalmayacak.
  • Faturalı hatta geçtiğimde kendimi kontrol edemem diyenlere de Turkcell güzel bir çözüm hazırlamış. Hazırkart’tan faturalı hatta geçtiğinizde, FaturaCell üyeliği 6 ay boyunca sizin için ücretsiz veriliyor. Böylece her ay fatura tutarınız kısa mesajla cebinize geliyor. Ayrıca ücretsiz paket sorgulama mesajlarıyla istediğiniz an paketinizde kaç dakikanız kaldığını öğrenebiliyorsunuz. Yani Hazırkart’tan farkı yok.
  • Eğer 6 ay içinde faturalı hattınızdan memnun kalmazsanız, eski numaranız size iade edilecek. Bu durumda 6 YTL ödeme yaparak eski hattınıza ait yedek SIM kart çıkartmış olacaksınız.

    Hazırkarttan Faturalı hatta geçiş
    Hattın sahibi iseniz, kimliğiniz ve adresinizi belirten bir evrakla (Son iki aydan birine ait elektrik, su, doğalgaz, sabit telefon faturası, kredi kartı ekstresi veya diğer GSM operatör faturası) birlikte size en yakın Turkcell Extra’ya veya Turkcell Abone Merkezi’ne gidip Hazır Kart’tan faturalı hatta geçmek istediğinizi bildirin. Hattınız 24 saat içinde kullanıma açılacak. Size gelen ücretsiz FaturaCell ve indirimli konuşma paketi bilgi mesajından sonra istediğiniz konuşma paketine üye olmak için kısa mesajla talepte bulunmalısınız. Ekonomik Konuşma Paketleri’ne %50 indirimli kaydolmak için faturalı hattınız aktif hale geldikten sonra seçmek istediğiniz paketin ismini yazıp 2744’e mesajla gönderiniz yeterli olacaktır.

    Örnek: ALO480 yazdıktan sonra 2744

    Mobilize Bilgi
    Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



    Eklenme tarihi: 14.10.2007
    Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

    Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

  • Yorum Yap

    Yorum Yap
    * Ad - Soyad: E-Posta:
    * Mesajınız:

    Popüler Haberler