Faturalı hatlara Avantajlı Konuşma Paketleri

Faturalı hatlara Avantajlı Konuşma Paketleri

Avea kampanyalarıyla Turkcell’e karşı abonelere alternatifler sunmaya devam ediyor. İşte Turkcell Konuşma Paketlerine alternatif kampanya Avea Avantajlı Konuşma Paketleri. Avea bireysel faturalı hat kullanan aboneler önceden konuşma paketi satın alarak telefon görüşmelerini daha ucuza gerçekleştirebiliyor. Konuşma fiyatları 9 Ykr ile 11 Ykr arasında değişiyor.

  • Avantaj90 Paketi, ayda 10 YTL’ye 90 dakika, dakikası 9 Ykr
  • Avantaj120 Paketi, ayda 13 YTL’ye 120 dakika, dakikası 9,2 Ykr
  • Avantaj240 Paketi, ayda 24 YTL’ye 240 dakika, dakikası 10 Ykr
  • Avantaj320 Paketi, ayda 30 YTL’ye 320 dakika, dakikası 10,6 Ykr

    Raks R667Paket satın almak için tercih ettiğiniz paketin konuşma süresini yazıp 3364′e göndermeniz yeterli. Örnek: 120 yazıp 3364′e. Paketleri seçmeniz tarifenizi değiştirmeniz anlamına gelmiyor. Her ay sadece 1 kere paket satın alabiliyorsunuz. Paket kapsamı dışında ve paket aşımı olması durumunda yapılan aramalar, her abonenin kendi tarifesindeki dakika fiyatları üzerinden ücretlendirilmektedir. Paketlerin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir. Kullanılmayan dakikalar, her ay sonu siliniyor.

    Avea fiyat konusunda Avantajlı
    Turkcell’in Ekonomik Konuşma paketine alternatif olarak yapılan Avantajlı Konuşma Paketinde görüşme ücretleri Turkcell’e göre daha ucuz. Fakat Turkcell’de konuşulmayan dakikalar bir kereliğine gelecek aya devrederken Avea’da siliniyor. Paketler arasındaki en önemli fark ise Avea’nın da sürekli üzerinde durduğu ücretlendirme periyodu. Avea’da 6 saniye olan ücretlendirme periyodu Turkcell’de 1 dakika. Yani siz Turkcell hattınızla 6 saniyede konuşsanız 60 saniye de konuşsanız aynı parayı vereceksiniz.



    Eklenme tarihi: 19.08.2007
    Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

    Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

  • Yorum Yap

    Yorum Yap
    * Ad - Soyad: E-Posta:
    * Mesajınız:

    Popüler Haberler