Facebook Tıkla Konuş 5 dk. ücretsiz

Facebook Tıkla Konuş 5 dk. ücretsiz

Facebook’ta bir hesabınız varsa “TıklaKonuş” uygulamasını kullanarak dilediğiniz Turkcell’li yakınınızla toplam 5 dakika ücretsiz konuşabilirsiniz. Servisten Facebook üyesi tüm Turkcell aboneleri yararlanabiliyor. Bunun için Tıkla Konuş uygulamasını beğenmeniz gereklidir.

Nasıl kullanacağım?
Bu kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle Facebook’ta bir hesap açmanız gerekmektedir. Eğer Facebook’ta bir hesabınız varsa “TıklaKonuş” uygulamasını Facebook’ta bulduktan sonra “Beğen”meniz yeterli. Karşınıza gelen yönlendirme ekranlarında istenilen bilgileri girdikten sonra uygulamayı anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Arama başlatma
Uygulamayı indirdikten sonra uygulama içinde sağ üst alanda açılacak olan kutucuk içinde “Şimdi Ara” butonuna tıklayarak istediğiniz Turkcell’liyi aramaya başlayabilirsiniz. Bu uygulama ile sadece Turkcell’lileri arayabilirsiniz.

Sistem nasıl çalışıyor?
TıklaKonuş bedava dakikalarınız ile arama yaptığınızda, size 757 3743 servis numarasından bir arama gelir. Gelen aramayı cevapladığınızda, görüşme yapmak istediğiniz kişinin telefonu 757 3743 servis numarasından çalar. İki tarafda telefonunu açtığında görüşme başlar.

Kampanya detayları:

  • Kampanyadan Facebook üyesi Turkcell aboneleri yararlanabilir.
  • Bedava dakikalar ile sadece Turkcell abonelerini arayabilirsiniz.
  • Arama başlattığınızda karşı tarafın telefonunda numara görünecektir.
  • Bedava dakikalarınız ile sadece numarasını bildiğiniz üyeleri arayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 4.02.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler