Facebook çılgınlığı BlackBerry’de

Facebook çılgınlığı BlackBerry’de

Tüm dünyada 11 milyon aktif kullanıcıya ulaşan RIM'in BlackBerry servisi Türkiye'de kurumlarda başladığı yolculuğuna bireyselde hızla devam ediyor. Facebook uygulaması gibi bireysel uygulamalar servisin yaygın kullanımına katkı sağlıyor. Research In Motion dünyanın taşınabilir iletişim pazarına yenilikçi kablosuz çözümler tasarlama, üretme ve pazarlama alanında lider bir kuruluş.

BlackBerry Pearl 8100Facebook çılgınlığı BlackBerry’de
Yenilikleri takip ederek ürünlerini geliştirdiklerini dile getiren Erkut Alkaya “Günümüzde hızla yayılan Facebook için geliştirdiğimiz ara yüz, bireysel alana getirdiğimiz yeniliklere en iyi örneklerden sadece bir tanesi. Artık BlackBerry’nizle şifre girmeden direkt Facebook sayfanıza girebiliyor ve mesajlarınızı okuyabiliyorsunuz. Üstelik cihaz sayfanıza yeni bir mesaj geldiğinde uyarı da yapıyor. Facebook arayüzü ile bilgisayarda olduğu gibi BlackBerry’de de fotoğraf yükleme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz” açıklamasında bulundu.

BlackBerry Pearl 8100 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Cep telefonunuzun sağlığınıza verdiği zararı azaltmak için araç içerisinde telefonla konuşmayın. Arabanın şasisi ışınları yansıttığından dolayı vücudunuza uygulanan radyasyon miktarı artıyor. Ayrıca cep telefonunuz aracınızın metal yapısını aşabilmek için daha fazla güçlü yayın yapıyor.



Eklenme tarihi: 2.01.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler