Ev telefonunda Numara Taşıma

Ev telefonunda Numara Taşıma

Sabit ücrete son veren Numara Taşıma sistemi ile, ev veya iş yerlerinizde kullandığınız sabit telefonunuzun hiç bir rakamı değişmeden, aynı şekilde kalarak diğer operatörlere taşıyabilirsiniz. Diğer operatörlerin en büyük avantajı sabit ücret almıyor olmalarıdır.

Numaram nasıl olacak?
Örnek olarak şu an kullandığınız telefon numaranız, alan kodu ile birlikte 0 216 123 45 67 olsun. Numaranızı taşıdığınızda yeni numaranız aynı şekilde olacaktır. Size ulaşmak isteyenler yine aynı şekilde sizi arayabileceklerdir. Siz de Türk Telekom, Avea, Vodafone, Turkcell veya herhangi bir operatörü yeni hattınızla arayabilirsiniz.

Alan kodu istemiyorum
Eğer sürekli il değiştiriyorsanız ve bu sebeple alan kodunuzu veya numaranızı sürekli değiştirmek durumunda kalıyorsanız, alternatif operatörlerden özel numara alabilirsiniz. Her operatörün kendisine ait alan kodu ile (Aynı cep telefonlarında olduğu gibi 0532, 0542, 0555) nereye giderseniz gidin telefonunuz değişmez.

Avantajları neler?
Diğer operatörlerin sunduğu en büyük avantaj, telefonda sabit ücretin olmaması. ADSL ücretleri ise Türk Telekom ile aynı. Yani numaranızı taşıdığınızda Türk Telekom’a ödediğiniz sabit ücretten kurtulmuş oluyorsunuz. Alternatif operatörden alacağınız özel numara ile il telefon alan kodlarından kurtulursunuz ve numaranız sabitlenir. Şehir değiştirseniz bile numaranızın hiç bir rakamı değişmez.

Numaranızı Taşıyabileceğiniz operatörler
Borusan Telekom, Doğan Telekom, Doruk Net, Eser Telekom, Global İletişim, İkon Telekom, İş Net, Koç Net, Mega Telekom, Millenicom, SuperOnline ve Turk Net

Numaramı nasıl taşıyacağım?
Numaranızı taşımak istediğiniz operatörün müşteri hizmetlerini arayarak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Numara Taşıma işlemi 6 gün içerisinde sonuçlandırılır.



Eklenme tarihi: 3.11.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler