EURO 2008 gollerini cepten izleyin

EURO 2008 gollerini cepten izleyin

Turkcell Goller Cepte Euro 2008 servisine üye olanlar, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın tüm gollerini, henüz maç oynanıyorken cep telefonundan izleyebiliyor. Hem de tüm karşılaşmaların golleri cep telefonunuza geliyor. Goller Cepte Euro 2008 servisine üye olmak için GOL yazıp 4515'e kısa mesaj göndermelisiniz. Goller Cepte Euro 2008 servisinin üyelik ücreti faturalı hatlar için 5 YTL, Hazır Kartlar için ise 40 kontördür.

Sony Ericsson W880Görüntülerin gelmesi için ne yapmam gerekli?
Maç sırasında gol olunca 4515 numarasından üyeye bir “WAP push” mesajı gönderilir. Bu mesajda gol görüntüsüne ilişkin bir bilgi ve bir WAP linki bulunur. Bu mesajdaki WAP linkine tıkladığınızda, eğer cep telefonunuzun WAP ayarları yapılmış, telefonunuz video ve/veya MMS uyumlu ve telefonunuzun hafızasından yeteri kadar boş yer varsa, gol görüntüsü doğrudan telefonunuza indirilir. Eğer maçta hiç gol olmazsa maçın en az bir önemli pozisyonunu, gol videosu işleyişindeki gibi görebilirsiniz.

Kontörünüz olmadan da servise üye olabilirsiniz
Yeteri kadar kontörünüz yoksa da Goller Cepte Euro 2008 servisinden faydalanabilirsiniz. Servis ücreti, hattınıza kontör yüklediğiniz zaman tahsil edilir. Gol videosunu indirirken herhangi bir GPRS bağlantı ücreti ödemezsiniz. Telefonunuzun MMS ayarlarını yapmak için cep telefonunuza MMS yazıp 2222’ye gönderin. Telefonunuza gelecek olan ayarlarda istenilen şifre kısmına 1234 yazıp kaydedin. Telefonunuzun MMS ayarları tamamlanmış olacaktır. Goller Cepte Euro 2008 servisini iptal etmek için IPTAL EURO yazıp 4515'e kısa mesaj göndermeniz yeterli.



Eklenme tarihi: 12.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler